Navigacija: Početna
  ANTIVIRUSNI PROGRAMI - ESET NOD32 Smart Security (licenca 1god) - Retail
ESET NOD32 Smart Security (licenca 1god) - Retail
Prijetnje na Internetu pojavljuju se u mnogo oblika. Dok završite sa čitanjem ovog teksta, pojavit će se oko 70 novih oblika zlonamjernih programa. Jeste li spremni na obranu od njih?
S programom ESET Smart Security nećete morati postavljati ovakva pitanja.
ESET Smart Security je čvrsto integrirano rješenje dizajnirano kako bi štitilo računala od velikog raspona prijetnji. Izgrađen na nagrađivanom programu ESET NOD32® Antivirus i njegovoj moćnoj tehnologiji ThreatSense®, ESET Smart Security osigurava antispyware, antispam i firewall rješenje koje vas štiti od virusa, crva, trojanaca, adwarea, spywarea, phishinga, rootkita i drugih prijetnji s Interneta. Korištenjem sustava ThreatSense – najnaprednije heuristike u branši – razdoblje ranjivosti sustava između pojave virusa i aktualizacije je smanjeno na minimum.
ESET Smart Security pruža:
• Proaktivnu zaštitu: nagrađivana tehnologija ThreatSense kombinira višestruke slojeve detekcije štiteći vas od prijetnji na Internetu prije nego postane prekasno. S antispamom i osobnim firewallom omogućeno vam je kompletno sigurnosno rješenje.
• Preciznu detekciju: ESET točno identificira poznate i nepoznate prijetnje. On konzistentno dobiva vrhunske nagrade iz laboratorija za testiranje te je poznat po nultom stupnju lažne ('false positive') detekcije.1
• Nisku potrošnju sistemskih resursa: Smart Security zahtijeva manje memorije i procesorske snage, omogućavajući vašem računalu da radi brže, ostavljajući mu više prostora za igre, surfanje webom i slanje elektroničke pošte.
• Brzo skeniranje: ESET Smart Security je program visoke učinkovitosti koji osigurava brzo skeniranje datoteka i aktualizaciju proizvoda, radeći neprimjetno u pozadini.

Dostupnost: NE
499,00 kn


<< natrag
Pretraživanje
Na narudžu nazovite
048/642-322
048/621-444
Košarica
proizvoda
Ukupno: kn
Distribucije